Olajok vákuumszivattyúkhoz

Olajok vákuumszivattyúkhoz
2022.06.15.

A vákuumszivattyúknak szánt Super Vac Fluid a Petro-Canada HT szigorúan hidrokrakkolt alapolajainak és a szabadalmaztatott adalékrendszer keveréke, hogy biztosítsa a túlzottan alacsony elpárolgási nyomást a maximális pumpálhatósági hatékonysághoz. Az antioxidáns rendszer a magas pumpálási betöltések és fokozott működési hőmérsékleti körülmények között megnövelt kenőanyag-élettartamot nyújt.

SUPER VAC VACUUM PUMP FLUIDS

A Petro-Canada* SUPER VAC vákuumszivattyú kenőanyagát a fokozott kenőanyag előírások teljesítésére fejlesztették ki a mechanikusan működő vákuumpumpákhoz.

Ár: már 2.999 Ft+ Áfa/litertől

Tulajdonságok és előnyök 
• Kivételes szintetikus ellenállás a magas hőmérsékleti kenőanyag meghibásodásnak 
- Meghosszabbítja a kenőanyag-cserék közti intervallumot 
- Minimalizálja a vákuumpumpa-rendszer lerakódásait
- Növeli a pumpa megbízhatóságát, és csökkenti a karbantartási költségeket
• A hamumentes forma nem-mérgező alapolajakat használ 
- Tiszta, alacsony párolgású és illatmentes munkahelyet képez 
• A kenőanyagnak magas a viszkozitási
indexe 
- Erős kenőanyag-filmréteget nyújt a széleskörű hőmérsékleti körülmények között 
- Energiahatékonyságot biztosít 
• Kiemelkedő korrózióvédelem 
- Védi a pumpát a levegő, nedvesség és laboratóriumi szabványos oldószerek maró hatásaitól 
• Élelmiszeripari jóváhagyás

- Elfogadható kenőanyagként az élelmiszer-előállítási és a környező területeken, amelyeknél nem lehetséges az élelmiszerrel történő kapcsolat

- NSF H2 által jóváhagyott

Alkalmazás 

A Petro-Canada Super Vac kenőanyagainak használata javasolt a dugattyúk kenési és hűtési, valamint a forgó vákuumpumpák levegőkezelési munkálataihoz. Részben alkalmasak a magas működési hőmérsékleten (100 - 130°C) (212 - 266°F) történő működtetéshez. 
A Super Vac kenőanyagok kompatibilisek a szabványos tömítő és tömlő anyagokkal, kivéve a természetes gumi, etilén-propilén gumi (EPDM) és latex termékeket. A vákuumpumpa kenőanyagok keverése csökkenti a Super Vac kenőanyagok teljesítményét.
Azonban a Super Vac kenőanyagok kompatibilisek az ásványi olajakkal, polyalfaolefinekkel (PAO-k) és néhány félszintetikus alapú kenőanyaggal. 
A Super Vac kenőanyagok nem összeegyeztethetők a polyglykol alapú termékekkel. 
A Super Vac kenőanyagok szintén használhatók azon vákuumszivattyúkban, amelyek olyan belső gázokat szállítanak, mint nitrogén, hidrogén, szén-dioxid, szén-monoxid, argon, neon és hélium. 
A Super Vac kenőanyagok használata nem javasolt az erősen oxidálódó gázok kezelésére, mint pl.: kénsav, hidrogén-szulfid és fagyos/jeges ecetsav.

Egészség és biztonság
A Petro-Canada SUPER VAC vákuumszivattyú folyadékoknak rendeltetésszerű használat esetén nincs egészségre káros hatásuk. 
Az MSDS lapok ügyében kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Petro-Canada hivatalos magyarországi disztributorával.

Ha többet szeretne megtudni a Petro-Canada SUPER VAC vákuumszivattyú folyadékokról, vagy más termékekről a termékskálán, kérem, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:

 
Vissza